Skip to main content

I BAREN


Vi tilbyder forskellige løsninger, når det kommer til forfriskninger i barbussen. Uanset hvad og hvor meget I ønsker at drikke ombord, finder vi den løsning der passer jer bedst.

1. Den billigste løsning
I medbringer selv hvad I ønsker at drikke ombord på Barbussen. HUSK glas, isterninger, sugerør og hvad I ellers ønsker.

Forsøg at undgå glasflasker for sikkerhedens skyld. Øl & vand på dåse er bedre.

Der er også mulighed for at få en vært ombord, som hjælper til med forskellige ting i bussen, musik, drikkevarer håndtering, afrydning osv.

2. Den nemmeste løsning

I kan bestille følgende drikkevarer ombord på vores Barbusser. Vi sørger for at jeres drikkevarer er ombord når I stiger på bussen.

Det er altid meget nemmere når tingene er ombord og I bare skal bruge energien på fest & hygge 
OBS! ønsker I at bestille drikkevarer hos os, gøres dette ved bestilling af Barbussen under kommentar eller efterfølgende i mailtråden med jeres booking.
Vi tilbyder følgende muligheder ombord på Barbussens busser:
  • ØL (24stk)
    350.- pr kasse

    Pilsner/Classic 

  • VAND (24stk)
    350.- pr kasse

    Cola, lemon, kondivand

  • KILDEVAND (24stk)
    350.- pr kasse
  • ENERGI (24stk 0,25)
    500.- pr kasse
  • SPIRITUS
    500.- pr kasse
  • SPRITUS PAKKE
    700.- pr pakke
    Whiskey, Gin, Vodka, Rom   
    Inkl. 5 vand / energi  
  • BOBLER
    250.-. pr flaske
  • BOBLER
    1000.-

    6 stk 

  • Breezer / Smirnoff Ice 24 stk
    750,- pr kasse
  • IS (2 kg)
    50.- pr pose

    (Vil I frostfri tilfælde blive indkøbt ved pickup)

  • GLAS (0,4l)
    100.- pr. 25 stk.
  • CHAMPAGNE GLAS
    100.- pr. 10 stk.
Vi tilbyder selvfølgelig kun mærkevare og ingen discountprodukter
Udskænkning/servering er ikke lovligt i busser, med mindre I selv medbringer drikkevarer
Det er muligt at bestille en vært ombord, som hjælper til i bussen med bl.a. musik, håndtering af drikkevarer, afrydning osv.
OBS! ønsker I at bestille ovenstående drikkevarer, gøres dette ved bestilling af Barbussen under kommentar eller efterfølgende i mailtråden med jeres booking.