Skip to main content

Mangler du ideer til en polterabend? Book en rullende fest

  

Vi er et hit til enhver polterabend

Skal du arrangere en festlig polterabend for din bedste ven, skal han/hun også have det bedste. Sæt prikken over i’et på en god dag med en rullende fest.  Vores populære barbusser lejes som regel hele dagen. I kan bruge det som fast base.

Vi sikrer jer den vildeste festoplevelse som en perfekt afslutning oven på en dag med sjove aktiviteter, eller I kan benytte jer af partybussen som transportmiddel mellem de forskellige stop – det er helt op til dig.

Vores festbusser kan både lejes på Sjælland, Fyn og i Jylland samt i resten af landet.

Vi har løsninger i alle prisklasser

Uanset hvad budgettet er til, så har vi en løsning, der matcher. Det gælder også, uanset hvor mange I er, der skal med bussen. Vi har for eksempel festbusser med plads til mere end 50 gæster.

Derudover kan I selv vælge at medbringe alkohol i bussen for at få en billigere tur, men du kan også vælge at hyre en vært, som kommer med ombord og serverer lækre drinks til jer undervejs – på den måde slipper I selv for at skulle bruge tid på det, men kan i stedet for hygge jer og nyde festen.

Vi har mange forskellige partybusser at vælge imellem, og de er udstyret med:

  • Dansegulv
  • Bar
  • Polestænger
  • Røgmaskiner
  • Lys og lyd

Vi er Danmarks største inden for branchen, og vi dækker som de eneste hele landet. En tur i barbussen giver uden tvivl dagens fedeste indslag til en polterabend. Vi tilbyder startpriser fra 3.500-5.000 kr. Vores priser afhænger af antal, hvad tid på døgnet, hvor længe i skal køre og hvor i landet jeres polterabend foregår henne. Herefter koster det kun 1.000 kr. pr. time at leje en af vores partybusser.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, når vi kender til dine ønsker og behov, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste. Udfyld formularen her.