Skip to main content

Gallakørsel – den perfekte transport til eller fra festen

Den fedeste ankomst til gallafesten

Skal I til gallafest, og kunne I tænke jer den fedeste ankomst, eller leder I efter en festbus, der kan fortsætte festen, når gallafesten slutter? Mulighederne er mange, og vi tilbyder en sjov og festlig gallakørsel både til og fra festen.

Vi er Danmarks største i branchen, og vi tilbyder gallakørsel på Sjælland, Jylland, Fyn og samt resten af landet. Dermed har vi en god løsning til gallakørsel, uanset hvor i landet du befinder dig.

Vi har busser for ethvert behov

Vi har mange forskellige partybusser, som I kan vælge imellem alt afhængigt af, hvor mange personer der skal være plads til, og hvor i landet bussen skal bruges henne. Vi har for eksempel busser med plads til mere end 50 personer – klik her og find en oversigt over alle vores busser.

Vi har priser for alle budgetter

Vi har et bredt udvalg af busser til gallakørsel, og vores priser varierer naturligvis afhængigt af, hvilken bus du vælger. Vi har også en løsning til dig, der ønsker en fed aften, der ikke springer et specifikt budget.

Den billigste løsning:

I medbringer selv jeres ønskede drikkevarer.

Husk isterninger, glas, sugerør osv.

Vi opfordrer jer til at undgå glasflasker af sikkerhedsmæssige hensyn og i stedet vælge øl og vand på dåse.

Den nemmeste løsning

I bestiller drinks og alt dertil via vores samarbejdspartner ZubarDubar. De kan blandt andet sørge for:

  • Drinks
  • Fri bar
  • Snacks
  • Isterninger
  • Glas

Skal det være ekstra nemt, så kan I også få en vært med på bussen, som forsyner jer med drikkevarer og sørger for, at musikken altid spiller.

Få en pris på gallakørsel

Vi tilbyder startpriser fra 3.500-5.000 kr. Vores priser afhænger af antal, hvad tid på døgnet, hvor længe i skal køre og hvor i landet jeres gallakørsel foregår henne. Herefter koster det kun 1.000 kr. pr. time at leje en af vores partybusser.  Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den gallakørsel, der matcher jeres behov.


★ ★ ★ ★ ★

Stor anbefaling herfra! Alt fungerede perfekt lige fra bookning, fed bus og venligt personalet, vil bestemt bruge Barbussen igen.

– Kathrine S

Læs mere på vores trustpilot her!