Studenterkørsel

Vores busser er de ultimative studentervogne til din studenterkørsel! Vi har både åbne busser og lastbiler.

Aben – den vildeste partybus

Aben har en stor bar om bord, og I har mulighed for at kunne tilvælge fri bar. Så slipper I for selv at skulle slæbe alkohol med. Og I kan slappe mere af og bare give den max gas!

Den gule – den populære studenterbus

Vores gule bus er en meget populær vogn til studenterkørsel. Så book i god tid!

Bussen indeholder et stort musikanlæg, hvor der er mulighed for at sætte smartphone til. Så kan I selv vælge, hvad I gerne vil høre af musik. Der er fede LED lys, dejlig siddegruppe til, når benene skal have et hvil, eller hvis glassene skal fyldes. Der er et stort dansegulv, og I har mulighed for at stå helt ud mod vejen, da der kun er sæder bagi.

Den blå – Smølfen

Den blå bus er også en af vores meget populære busser til studenterkørsel. Book altid i god tid, så I er sikker på at have en vogn til den store dag!

I bussen er der et stort dansegulv, siddepladser til, når benene skal hviles, LED lys og fedt musikanlæg. I kan koble jeres egne smartphones til. Så kan I selv bestemme, hvilke numre I gerne vil høre. Så er I sikre på, at klassens hit med garanti bliver spillet – og sikkert mere end én gang.

Alle tre busser er godt indrettet med mulighed for at sidde ned, men også med masser af plads til at danse. Vi har også mulighed for at overdække alle tre busser, hvis vejret skulle ende med at drille. Alle Barbussens busser er synet, godkendt og forsikret. I studenterbusserne er der plads til mellem 28-36 glade studenter.

Alle kan køre studenterkørsel med Barbussen

Reglen om at studenterkørsel KUN er for gymnasielever er blevet håndhævet kraftigt på det sidste. Derfor tilbyder vi studenterkørsel i vores partybusser til alle studenter. Vores busser er indrettet til passagerer, og de kræver dermed ikke særlig tilladelse til studenterkørsel.

Barbussen er et fantastisk alternativ til en studentervogn. Kan bestilles både med & uden fri bar. Tilbydes i hele Danmark til fornuftige priser!

Skal I køre langt eller er I mange i klassen?

Barbussen er et super godt sted, hvis I skal nedlægge længere afstande på studenterkørslen. Og ikke mindst hvis I er rigtig mange elever i klassen. Vi kører hvert år rundt med glade studenter – både i vores åbne og lukkede busser.

Er I til at huje, råbe og mærke vinden på de danske veje, så skal I gå efter vores åbne busser. Er I mere til følelsen af diskotek, så er det vores lukkede partybus, som I skal gå med.

Udfyld formularen herunder for at se om jeres kommende studentervogn er ledig og til hvilken pris. I er også velkommen til at ringe til os på 26 22 19 19, hvis I har nogen spørgsmål.

Priserne for busserne gælder ikke studentervogne!

Mangler I gode råd og tips til, hvordan I skal lave ruten til turen? Hent denne skabelon til jeres studenterrute.

Home » Studenterkørsel