Skip to main content

LEJ BUS TIL STUDENTERKØRSEL


Studentervogn for enhver smag

Vores busser er de ultimative studentervogne til jeres studenterkørsel! Vi har både åbne busser og lastbiler, som I kan leje til fornuftige priser. Vi kører både på Sjælland, Fyn og i Jylland – faktisk i hele landet.

Alle busser er godt indrettet med mulighed for at sidde ned, men også med masser af plads til at danse. Vi har også mulighed for at overdække busserne, hvis vejret skulle ende med at drille. Alle Barbussens busser er synet, godkendt og forsikret. I studenterbusserne er der plads til 28-65 glade studenter.

ALLE KAN KØRE STUDENTERKØRSEL MED BARBUSSEN

Reglen om at studenterkørsel KUN er for gymnasieelever er blevet håndhævet kraftigt på det sidste. Derfor tilbyder vi studenterkørsel i vores partybusser til alle studenter. Vores busser er indrettet til passagerer, og de kræver dermed ikke særlig tilladelse til studenterkørsel.

Barbussen er et fantastisk alternativ til en almindelig studentervogn. Busserne kan bestilles både med og uden fri bar.

SKAL I KØRE LANGT ELLER ER I MANGE I KLASSEN?

I skal vælge os, hvis I skal nedlægge længere afstande på jeres studenterkørsel. Og ikke mindst hvis I er rigtig mange elever i klassen. Vi kører hvert år rundt med glade studenter – både i vores åbne og lukkede busser.

Er I til at huje, råbe og mærke vinden på de danske veje, så skal I gå efter vores åbne busser. Er I derimod mere til følelse af diskotek, så er det vores lukkede partybus, som I skal gå med.

Udfyld formularen herunder for at se, om jeres kommende studentervogn er ledig, og til hvilken pris. I er også velkomne til at ringe til os, hvis I har spørgsmål.

OBS: Priserne for busserne gælder ikke studentervogne!

Mangler I gode råd og tips til, hvordan I skal lave ruten til turen? Hent denne skabelon til jeres studenterrute.

ABEN – DEN VILDESTE PARTYBUS

Maks personer: 30
Lokation: Sjælland

Aben har en stor bar om bord, og I har mulighed for at kunne tilvælge fri bar. Så slipper I for selv at skulle slæbe alkohol med. Og I kan slappe mere af og bare give den max gas!

DEN GULE – DEN POPULÆRE STUDENTERBUS

Maks personer: 50
Lokation: Sjælland

Vores gule bus er en meget populær vogn til studenterkørsel. Så book i god tid!

Bussen indeholder et stort musikanlæg, hvor der er mulighed for at sætte smartphone til. Så kan I selv vælge, hvad I gerne vil høre af musik. Der er fede LED lys, dejlig siddegruppe til, når benene skal have et hvil, eller hvis glassene skal fyldes. Der er et stort dansegulv, og I har mulighed for at stå helt ud mod vejen, da der kun er sæder bagi.

DEN GRØNNE

DENNE GAMLE OLSEN-BANDEN-BIL ER PERFEKT TIL STUDENTERKØRSEL.

Godkendt til over 30 personer og samtidig perfekt til de mindre klasser, da bilen ikke er så lang.
Ombord er der led-diskokugler og stort anlæg med smartphone-tilslutning.

Bemærk det fremadrettede vindue, der kan åbnes forrest på vognen, så I meget nemt kan kigge fremad, mens I fester.

GIRAFFEN

Maks personer: 65
Lokation: Sjælland

Den gule bus er også en af vores meget populære busser til studenterkørsel. Book altid i god tid, så I er sikker på at have en vogn til den store dag!

I bussen er der et stort dansegulv, siddepladser til, når benene skal hviles, LED lys og fedt musikanlæg. I kan koble jeres egne smartphones til. Så kan I selv bestemme, hvilke numre I gerne vil høre. Så er I sikre på, at klassens hit med garanti bliver spillet – og sikkert mere end én gang.