Skip to main content

DET MED SMÅT


Tilslut jeres egen smartphone til bussens anlæg, og lyt til det musik I selv ønsker. Vi anbefaler, at I laver en playliste på forhånd. Telefonen tilsluttest via AUX minijack, stikket er om bord.

Betaling opkræves umiddelbart inden afgang, med mindre andet aftales.

Når turen slutter vil bussen være ved endestationen 5 min før den aftalte slut tid, da det typisk tager 5 minutter at få afsluttet festen og få fundet sine ting.
1 times booking vil derfor være 55 minutters fest 😉

Aflyses bussen efter indgået aftale opkræves 25 % af det samlede beløb. Aflyses bussen under 72 timer til afgang opkræves det fulde beløb.  Personalet forbeholder sig ret til at afbryde turen, hvis vi vurderer, at gæsterne bliver for fulde eller på anden måde ikke opfører sig efter forholdene. Der tilbagebetales ikke ved afbrudt tur.

Ved yderligere spørgsmål så kan I skrive direkte til os på info@barbussen.dk

Almindelig rengøring er selvfølgelig med i prisen. Er der behov for ekstra rengøring efter fx konfetti rør, opkast, øl bon, champagne sprøjt, snus & cigaretskodder på gulvet’ eller lign. upassende opførsel, opkræves I mellem 1000-3000,-. Det skyldes hovedsageligt at vi vil være nødsaget til et kompensere efterfølgende kunder, som overtager en bus, der ikke er ren.

Hvis der udøves skader, hærværk eller lign. på bussen under kørsel, vil I efterfølgende blive opkrævet evt. erstatning.

Eventuelt overskydende alkohol bortskaffes efter endt tur.

UNØDIG BRUG / TYVERI AF NØDHAMRE

Nødhammrende ombord er en del af bussens sikkerhedsudstyr og samtidig lovpligtigt at have ombord.

De er placeret på bussens ruder indvendigt og skal KUN benyttes ved brand eller ulykke. 

Forefindes de ikke ombord, må/kan bussen ikke fortsætte kørsel på lovlig vis.

Ved unødig brug, tyveri, afmontering eller på anden måde unødvendig berøring er nødhamrende vil i blive opkrævet et gebyr på 5000.- pr. hammer

Det er personen/firmaet som booker bussen, som er ansvarlig for gæsterne ombord og i sidste ende, vil blive opkrævet, hvis en hammer mangler, er beskadiget eller ikke forefindes på sin plads. 

15 MINUTTERS FORCE MAJEURE

Vores Barbusser er super populære og hver weekend kører vi 100vis af glade gæster.
På travle dage ligger turene tæt, så vi kan hjælpe og servicere så mange gæster som muligt.
Vi bestræber os altid på at komme til tiden og komme så tæt på de ønskede adresser som muligt. Der kan være steder og adresser hvor busserne ikke kan køre, ligesom der kan ske uforudsete ting undervejs, der gør at vi ankommer lidt før eller efter den aftale tid.

Vi kører altid så tæt på den ønskede adresse som muligt. Det er til en hver tid chaufføren der bestemmer hvor vi stopper.
Vi gør opmærksom på at vi har 15 minutters rådighed til force majeure – kommer vi mere end 15 minutter for sent til et pickup kan der søges om evt refusion for tabt tid hvis ikke vi har mulighed for at forlænge turen i den anden ende.
God tur.

BEHANDLING AF PERSONDATA

1. Persondata vi indsamler om dig
Når du udfylder kontaktformularen på vores hjemmeside, indsamler vi persondata om dig for at kunne behandle din henvendelse.Vi modtager ikke persondata om dig fra 3. part.

Persondata vi indsamler via kontaktformularen på vores hjemmeside er b.la.: Dit navn, adresse, telefon, mailadresse, start- og sluttidspunkt for busturen, start- og slutadresse for busturen.

Det er frivilligt, om du ønsker at dele disse oplysninger med os. Hvis ikke du deler oplysningerne med os, er det desværre ikke muligt for os at indgå aftale med dig om buskørsel.

2. Hvordan vi bruger dine persondata
Vi indsamler, behandler og opbevarer kun persondata om dig for at kunne behandle din forespørgsel og opkræve dig betaling, hvis der indgås aftale om en tur i Barbussen. Når en eventuel tur i Barbussen er kørt, slettes dine persondata i kontaktformularen. Når du er blevet opkrævet betaling for en eventuel tur i Barbussen, slettes dine persondata i overensstemmelse med bogføringsloven mv.

3. Indsamling af følsomme persondata
Vi indsamler og opbevarer ikke følsomme persondata om dig i relation til dit helbred, etniske oprindelse, religiøse overbevisning eller politiske overbevisning mv.

4. Videregivelse af persondata til 3. part
Dine persondata behandles i vores regnskabsprogram, som er leveret af 3. part.

5. Spørgsmål
Kontakt Barbussen hvis du har spørgsmål til hvordan vi behandler dine persondata.

Betaling / fakturering

Når bussen er booket og bekræftet afregnes den aftalte pris på MobilePay til
15322 på Sjælland og 407433 i Jylland og på Fyn.

Herefter modtager I automatisk en kvittering for overførsel fra Mobilepay.

Overføres der fra et andet navn end det som har booket bussen, noteres det navn der har booket ved overførsel.

Ønskes en decideret faktura fremsendt, bedes dette oplyst ved forespørgsel /booking sammen med firmaets CVR og/eller EAN nummer.

Oplyses ukorrekte eller ikke tilstrækkelige oplysninger, som efterfølgende ønskes ændret, opkræves et gebyr på 300 kr. for ny fakturering.

Vi glæder os til at se jer om bord ..