Barbussen – partybus XXL

Barbussen er Danmarks originale Partybus.

Vi har i denne bus kørt dansene gæster rundt i Danmark siden 2005. Udover at det er den første bus, så er det også den største partybus, da der er plads til 80 personer ad gangen.

Du kan leje partybussen til firmafesten, julefrokosten, sommerfesten, polterabend, fødselsdagen, gallafesten – eller bare til en tur i byen. Bussen indeholder nemlig alt det, som der kunne være brug for, for at få en brag af en fest. Der er LED lys, polestænger, røgmaskine, bar, stort musikanlæg osv.

Bussen er som sagt perfekt til store selskaber, eller til den mindre fest, hvor I bare gerne vil have bedre plads at boltre jer på. Det er en helt unik partybus med særligt indrettet lounge i bagenden, polestænger i knækleddet og baren og toilettet er placeret forrest i bussen. Der er flere store køleskabe, så jeres drikkevarer bliver ej heller forsømt.

Grundet dansk lovgivning kan vi desværre ikke sælge alkohol om bord, men vi kan sørge for, at det er ombord til jer. Vi kan også være behjælpelige med indkøb osv, hvis I selv er forhindret i at medbringe.

Ring til os
Gallery image 1
Gallery image 1
Gallery image 1
Gallery image 1
Gallery image 1
Gallery image 1
Gallery image 1
Gallery image 1
Gallery image 1