Få en fed aften i barbussens partybus!

Er det ved at være tid til gallafest, skal I holde firmafest, havefest eller måske bare fejre, at det er torsdag? En partybus i København er ideel, hvis I er mere end 8 mennesker, der gerne vil have en sjov og anderledes aften inden byturen.

I Barbussens busser er der altid plads til at danse, slænge sig op og ned af polestænger, sidde i loungeområdet eller skænke drinks op til vennerne. Vi har flere forskellige busser at vælge imellem på Sjælland, så I kan nemt finde en, der passer til det, I gerne vil.

Vores busser er alle udstyret med store, fede anlæg, hvor I har mulighed for at koble jeres egne smartphones på. På den måde kan I altid høre yndlingsnummeret igen og igen.

Book nu
Ring til os

 

Egne drikkevarer på bussen

Der findes ikke noget mere irriterende end at skulle have en fed aften, og så ikke måtte have sine egne drikkevarer med på turen. Hos Barbussen må I have al jeres egen alkohol med – og i de mængder, der passer jer. Har I ikke mulighed for at kunne have det med på selve dagen, så kom forbi os dagen før. Så opbevarer vi det for jer, og vi sørger for, at det er klar om bord, når I ankommer.

Vi kan også hjælpe jer med at handle, hvad I gerne vil drikke. Vi handler altid i den nærmeste Føtex, og så får I regningen, når vi afregner bussens pris.

Er det for besværligt selv at skulle bestemme, hvad I gerne vil have – og hvor meget ikke mindst – så benyt jer af vores fri bar! Vi sørger for rom, vodka og gin med dertilhørende sodavand. Det koster 100,- i timen pr. person.

Den første originale partybus

Barbussen er Danmarks første og originale partybus! Vi har kørt i mere end 12 år, og I er derfor sikre på et brag af en fest, hvis vi bliver booket til jeres næste arrangement!

Vi kører som sagt rundt i hele København og resten af Sjælland. Det gælder, uanset om det er til studenterkørsel, polterabend, firmafest, havefest eller hvis I gerne vil have os ud som mobilbar.

Vores busser i København & Sjælland

Nedenfor kan I se, hvilke busser vi kører med i København og resten af Sjælland. Når I klikker på billederne, kan I se, hvor mange mennesker, der kan være, og hvad bussen er særligt god til.