Gør aftenens fest federe med en tur i Partybus i Jylland

Skal klassen snart til galla, skal virksomheden snart holde firmafest, eller vennegruppen ved at arrangere en genial polterabend? En partybus spicer altid aftenen op. Barbussen.dk’s busser har altid et stort dansgulv, hvor der er plads til at gå amok. Polestænger til at svinge sig i, og et stort anlæg, hvor I nemt kan koble jeres egne smartphones til. Så kan I altid spille yndlingsnummeret igen og igen.

Der er selvfølgelig også plads til at sidde ned, hvis der skal skænkes drinks i glassene!

Barbussens partybus er særligt ideel, hvis I er mere end 8 mennesker, der skal transporteres. Vi kan bookes til alle arrangementer. Så det er lige meget om I bare skal fejre, det er torsdag, om det er fødselsdag eller havefest. Vi er klar på det hele – vores eneste mål er, at I får den fedeste aften!

Book nu
Ring til os

Hav jeres eget alkohol med

Ofte findes der ikke noget, der er mere træls, når man er på vej i byen, at man så ikke må drikke sin alkohol i bussen, taxaen eller bilen! I Barbussens partybus må I selvfølgelig have alt jeres eget alkohol med – og så meget, som I tror, I kan nå at drikke! Vi har ingen begrænsninger på mængder.

Har I ikke tid eller mulighed for selv at have det med, når I bliver hentet med bussen, så kom forbi os med det dagen før. Så opbevarer vi det for jer, og vi sørger for, at det er om bord, når I kommer.

Vi kan også hjælpe jer med at handle, hvad I gerne vil drikke. Vi handler altid i den nærmeste Føtex, og så får I regningen, når vi afregner bussens pris.

Det er dog heller ikke altid, at det er lige nemt at beslutte, hvad der skal drikkes om bord – slet ikke, hvis I er en del af sted. Men det er der også råd for. Vi tilbyder nemlig fri bar på bussen! Vi serverer rom, vodka og gin med dertilhørende sodavand. Det koster 100,- i timen pr. person.

Den originale partybus

Barbussen er Danmarks første og originale partybus! Vi har kørt i mere end 12 år, og I er derfor sikre på et brag af en fest, hvis vi bliver booket til jeres næste arrangement!

Vi kører rundt i alle de store byer i Jylland – det gælder uanset hvilken form for event, I holder. Vi er derfor klar til både julefrokoster, fødselsdage og beach partys.

Sådan ser Barbussen ud

Nedenfor kan I se, hvilken bus det er, vi kører rundt i, i Jylland, og hvordan den er indrettet og klar til jeres fest.