Fest natten lang med en Partybus på Fyn

Fyn er fin – særligt om natten, når musikken spiller, og I kan danse uden problemer! Uanset om det er til gallakørsel, fødselsdag, polterabend eller en firmafest, så er Barbussen klar! En partybus spicer altid aftenen op, og det kan være sjovt at starte for-festen et andet sted end derhjemme.

Barbussen.dk’s partybus har et stort dansegulv, hvor der er plads til at gå bananas. Polestænger til at svinge sig i, og et stort anlæg, hvor I nemt og uden problemer kan koble jeres egne smartphones til. Så kan I spille yndlingsnummeret fra 00’erne igen, og igen. Uden nogen, der brokker sig!

Der er naturligvis også plads til at sidde ned, når glassene bliver tomme og skal fyldes op på nu.

Barbussens partybus er særligt ideel, hvis I er mere end 8 mennesker, der skal transporteres. Vi kan bookes til alle former for arrangementer. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænser. Om det er en surprise-fødselsdag, polterabend eller studenterkørsel, så er vi klar. Vores eneste mål er, at I får den fedeste aften – som I sent vil glemme.

Book nu
Ring til os

 

I behøver ikke gemme alkoholen

Ofte findes der ikke noget, der er mere irriterende, når man er på vej i byen, at man så ikke må drikke sin egen alkohol i bussen eller i taxaen. Hos Barbussen må I selvfølgelig gerne have alle jeres egne drikkevarer med. Og så meget som I tror, I kan nå at drikke. Hos os er der ingen begrænsninger på mængder.

Har I ikke tid eller mulighed for selv at have det med, når I bliver hentet med bussen? Så kom forbi os med det dagen før. Så opbevarer vi det for jer, og vi sørger for, at det er om bord, når I kommer.

Vi kan også hjælpe jer med at handle, hvad I gerne vil drikke. Vi handler altid i den nærmeste Føtex, og så får I regningen, når vi afregner bussens pris.

Har I svært ved at blive enige om, hvad der skal drikkes i bussen? Så frygt ej! Barbussen tilbyder altid fri bar. Vi serverer vodka,

Det er dog heller ikke altid, at det er lige nemt at beslutte, hvad der skal drikkes om bord – slet ikke, hvis I er en del af sted. Men det er der også råd for. Vi tilbyder nemlig fri bar på bussen! Vi serverer rom, vodka og gin med dertilhørende sodavand. Det koster 100,- i timen pr. person.

Den originale partybus

Barbussen er Danmarks første og originale partybus! Vi har kørt glade og fulde mennesker rundt i mere end 12 år, og I er derfor altid sikret en brag af en fest, hvis I booker os til jeres næste arrangement!

Vi kører rundt i alle de store byer på Fyn – det gælder uanset hvilken form for event, I holder. Vi er derfor klar til både julefrokoster, fødselsdage og beach partys.

Sådan ser Barbussen ud

Nedenfor kan I se, hvilken bus det er, vi kører rundt i, på Fyn og hvordan den er indrettet og klar til jeres fest.