Skip to main content

FRI BAR OMBORD


Skal busturen pimpes lidt ekstra? Få fri bar med ZubarDubar ombord på din Barbus! Bartenderen sørger for lækre cocktails på landevejene, og du slipper for at tage stilling til spiritus, råvarer glas & is. Du skal bare læne dig tilbage i sædet eller hoppe med på dansegulvet med en high-end cocktail i hånden.

PROFESSIONELLE BARTENDERE OG COCKTAILS

Kan du forestille dig at have byens bedste cocktailbar med på Barbussen? Med ZubarDubars service garanterer vi professionelle bartendere og highend cocktails, hvor hver ingrediens er velovervejet.

ZubarDubar oplærer alle vores bartendere, så alle kan de nødvendige teknikker og opskrifter. Derfor skal du ikke frygte, at du får en cocktail, der smager liiidt for meget af blå Bols eller ikke er blevet shaket tilstrækkeligt inden servering.

4 VALGFRIE COCKTAILS I BAREN

Du vælger helt selv de 4 cocktails, der kommer på menukortet. Find dine favoritter blandt ZubarDubars mange cocktails og drinks, hvor der er noget for enhver smag.

Særligt Gin Hass®, Sex on the Beach, Bramble og Dark ‘N’ Stormy er populære valg. Men det er kun forslag! Hvis de mere tunge, syrlige eller klassiske cocktails er dine foretrukne, er der også rig mulighed for det. Derudover kan du tilkøbe både øl, breezer, Mokai og shots – som selvfølgelig også bliver serveret ad libitum.

FRI BAR MED ALT INKLUDERET

Du behøver ikke at skænke baren en eneste tanke. Alt, er ombord på Barbussen, når du og dine venner stiger på. I baren sørger ZubarDubar for udstyr, spiritus, garniture, sodavand, glas, sugerør og isterninger.

Spiritus er god af kvalitet og kendte brands, og råvarerne er helt friske. På den måde sikrer ZubarDubar den bedst mulige smagsoplevelse, når du og dine venner skal nyde cocktails og drinks i baren.