Velkommen til Barbussen, de fedeste partybusser.

Barbussen er den rigtige partybus

Folkene bag showbus har i 2005 udviklet konceptet partybusser i Danmark og vi har siden specialiseret os indenfor busser ombygget til bar & diskotek. Vi har siden vores første partybusser begyndte at køre landet rundt med feststemte gæster udvidet vores koncept med endnu flere fede og specielle partybusser, prøv f.eks. vores open air partybus eller vores mini partybus til det lille og intime selskab.

BARBUSSEN.DK HAR DANMARKS FEDESTE PARTYBUSSER!

Vores busser er indrettet som rullende bar og diskotek. Den kan bruges til kunde transfers, firmature, kundearrangementer, en anderledes og sjov måde at blive transporteret på. En tur med Barbussen er noget som kollegaerne, vennerne eller kunderne vil snakke om langt ud i fremtiden.

Book allerede din næste tur nu, udfyld formularen til højre og lad os transportere dit selskab sikkert og festligt rundt i landet.

Barbusserne kører fast med denne indretning.

UDSTYR:

Toilet, bar, musikanlæg, fladskærm, dansegulv.

Vi er måske ikke de billigste på markedet, men til gengæld leverer vi varen 110%, løber aldrig fra en aftale og har alle vores tilladelser & forsikringer i orden – DÈT er værd at vide inden I booker aftenens Partybus !!

**Hvis der udøves skader, hærværk eller lign. på bussen underkørsel vil i efterfølgende blive opkrævet evt. erstatning**